TJENESTER & TILBUD

Vi tilbyr gestaltterapi, kinesiologi, kroppsterapi og vibrasjonell medisin til enkeltpersoner, par og familier. Vi tilbyr coaching og kurs for bedrifter og næringsdrivende.

 

Felles for alle metoder og målgrupper er fokus på bevisstgjøring, glede og mestring. Vi ser på symptomer og ubalanser som et resultat av blokkeringer, og fokuset er derfor å legge til rette for å gjenopprette sirkulasjon og bevegelse i de delene hvor blokkeringene sitter. Mange mennesker ønsker endring i seg selv eller i livet sitt, men ikke alle vet hvordan de skal få det til. Det er derfor viktig å samarbeide med klienten og bidra til å finne effektive løsninger, teknikker og fokus som hjelper klienten til å skape de nødvendige endringene klienten trenger. Dette er endringer som trengs både på det indre og i det praktiske livet, derfor er det viktig at klienten er aktivt deltagende både under og etter behandlingen.

Når man jobber med en tematikk så trenger man gjerne å jobbe med denne tematikken over tid, før man kan oppnå de ønskede resultater. Hvor mange timer man trenger for å oppnå resultat, avhenger av mange individuelle faktorer og varierer derfor veldig. Vi anbefaler å følge opp med 3-5 behandlinger for så å evaluere veien videre sammen med klienten. En av våre oppgaver som terapeuter er også å bevisstgjøre klienten på sine resultater, da de gjerne er veldig subtile og kommer gradvis, og gjerne på andre steder enn der klienten har mest fokus. 

Her kan du altså få hjelp til å hjelpe deg selv med å få en større forståelse for hvilke grep du trenger å ta i forhold til deg selv og livet ditt, og hvordan du kan gjøre det. På den måten skaper du endringene selv, ut fra egne valg, evne og innsats. 

Les mer om:

Kinesiologi

Gestaltterapi

Kroppsterapi

Coaching

Vibrasjonell medisin

Metoder & Tjenester vi tilbyr:

Individualbehandling

Parterapi

Coaching

Kurs for terapeuter og helsepersonell

Kurs i selvutvikling

Kontakt:

E-post: post@sentrumsterapeutene.no
 

Mobil:  

Line Vitt           +47 4102 8258

Sissel Aspevik  +47 9939 4119