SMÅSNAKK MED

VITT & ASPEVIK

Her småsnakker vi, Line & Sissel, om aktuelle hverdagstemaer vi alle kjenner oss igjen i. Vi småsnakker om aktuelle emner og reflekterer rundt hva ting betyr, hvordan det påvirker oss og hvordan vi kan snu på tingene så vi kan få mest mulig ut av situasjonene.

Mye av budskapet er å formidle at det er greit å være som man er, og heller bruke litt tid til refleksjon rundt hvordan ting påvirker oss. Kjenne etter og reflektere uten å måtte definere noe. Vi utfordrer til undring og tilstedeværelse og tar lytterne med oss inn i refleksjonene våre.

Når vi jobber med opptakene til podcasten, så er forberedelsen vår å være sammen, sammen i det som er akkurat , for oss begge. Vi snakker ikke om hva vi skal snakke om, for det vet vi ikke før vi setter oss ned foran mikrofonen.

IMG_7177 2.jpg

Når man skal ha en podcast om refleksjon rundt aktuelle temaer, så er det helt avgjørende at vi er akkurat der selv når vi skal begynne å småsnakke. Derfor må vi kjenne etter når vi setter oss ned, på hva som er aktuelt i oss selv, akkurat da. Vi bytter på det å kjenne etter, og å lede an med temaet for dagen. 

 

Vi bruker vår kunnskap og erfaring både som utøvende terapeuter, og egen livserfaring når vi reflekterer oss gjennom temaene. Vi tilbyr verken løsninger eller sannheter, bare våre egne refleksjoner der og da. Men vi kan derimot tilby mange spennende vinklinger og perspektiver, vi byr i tillegg på øvelser og mye humor. 

 

Du er hjertelig velkommen til å lytte, og del gjerne videre med dine venner og bekjente dersom den faller i smak. Vi ønsker å inspirere lytterne til refleksjon, og gjennom det å kunne bygge opp en større styrke og tillit i seg selv. Vi ønsker å inspirere til å stole på sin egen dømmekraft, på vegne av seg selv og sitt.